Voluntari

 Asociatia "DEBRA MOLDOVA" conteaza mult pe sprijinul dvs si in calitate de voluntari! 

Asociatia "DEBRA MOLDOVA" are nevoie de o persoana care confectioneaza lucruri hand-made sau persoane ce vor sa doneze creatii proprii hand-made.

Asociatia "DEBRA MOLDOVA" are nevoie urgenta de un designer graphic (lucru la distanta e posibil) care sa ne ajute la realizarea a diferitor proiecte si evenimente. 
Lucrul consta in elaborarea de banere publicitare, flyere si alte designe promotionale pentru ONG "DEBRA MOLDOVA".  Prin aceasta va puteti crea un portofoliu al design-elor create si deja implementate in viata, deci veti fi cu un pas inaintea competitiei!


Asociatia are nevoie de contabil, de un tinar sau de o tinara care poseda cunostinte in calculator si ar putea oferi ajutor in administrarea site-ului  web al ONG "DEBRA MOLDOVA", de traducatori care cunosc limba: rusa, romana si engleza (pentru traducerea de articole pe site)


Avem nevoie de un jurist voluntar care sa apere interesele Asociatiei, precum si de o echipa de medici (dermatologi, dietologi, pediatri) care sa ne sustina si sa ne ofere sfaturi in diverse probleme

Puteti fi voluntari chiar si donand Asociatiei diferite lucruri de care au nevoie persoanele bolnave de EB: hainute fine si moi care nu ranesc pielea, incaltaminte, jucarii pentru copii, sau oricare alte obiecte care credeti ca le-ar putea aduce o bucurie acestor fluturasi necajiti. Puteti face si donatii sub forma de bani, indiferent de suma. Chiar si 5 lei ar fi un ajutor in procurarea celor necesare pentru imbunatatirea calitatii vietii acestor persoane.

Cei ce se pot oferi sa ne ajute in calitate de voluntari puteti sa ne contactati la datele de contact de mai jos

Speram in sustinerea celor care vor sa ne fie alaturi.

Asociatia Nonguvernamentala  “DEBRA MOLDOVA”

Adresa:  Mun. Chisinau str. Vasile Badiu 29 (Sectorul Posta Veche)

Tel:     +373 22 468 068

Mob: + 373 791 926 68

          + 373 692 918 43

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Cine este online

Avem 18 vizitatori și niciun membru online